Bibliotheek Genemuiden en Hasselt bieden een nieuwe service

 

Voor alle inwoners van Zwartewaterland en omgeving hebben de Bibliotheken van Genemuiden en Hasselt sinds kort een printservice.

Tot voor kort was het alleen mogelijk om documenten te kopiëren in de Bibliotheken in Genemuiden en Hasselt. Sinds een paar dagen is het echter ook mogelijk om in deze Bibliotheken uw documenten uit te printen, zowel in kleur als in zwart-wit.

Hoe gaat dat in zijn werk
Als u graag uw documenten in de Bibliotheek geprint wilt hebben, voegt u deze toe als bijlage in een mail. Deze mail stuurt u naar printengenemuiden@bibliotheekzwartewaterland.nl of printenhasselt@bibliotheekzwartewaterland.nl afhankelijk van welke Bibliotheek u kiest. U ontvangt van ons een bevestigingsmail, waarin u ziet wanneer u terecht kunt in de Bibliotheek om uw documenten op te halen.
Wanneer u zich in de Bibliotheek meldt bij een van onze medewerkers en aangeeft dat u documenten wilt printen die u gemaild heeft. Gaat zij de documenten printen waar u bij staat. De kosten bedragen voor een A4 in zwart-wit € 0,10 per pagina en in kleur € 0,20 per pagina. Printen op A3 formaat is ook mogelijk. Dan betaalt u voor een zwart-wit print € 0,20 per pagina en in kleur € 0,40 per pagina. Na het printen verwijderen wij u mail direct. Een verzonden mail wordt maximaal 8 dagen bewaard, daarna zullen wij deze verwijderen.

Wilt u meer informatie, komt gerust even langs in de Bibliotheek. Onze medewerkers staan voor u klaar!