Briëtt Breman naar finale in Wezep en Maud van Rees en Beanke Roeland bij de prijzen voor eigen publiek

 

WEZEP/GENEMUIDEN – Dressuuramazone Briëtt Breman naar finale in Wezep en springamazones Maud van Rees en Beanke Roeland bij de prijzen voor eigen publiek.

Briëtt Breman en haar pony Coco kwamen aan start tijdens de RC Horsetrucks Bokaal in Wezep. De combinatie reed in de klasse L2 naar twee 1e prijzen met 184,5 en 185,5 punten en plaatste zich hiermee voor de finale. In de finale reed de combinatie naar een mooie score van 65,33%.

In Genemuiden werd afgelopen weekend een springconcours voor pony’s en paarden georganiseerd. Maud van Rees en haar pony Warenzo reden hier een goede thuiswedstrijd. In de klasse L cat. DE reden zij een foutloos parcours waarna ze een barrage mochten rijden. Ook deze ronde kwamen zij foutloos door en mocht de 3e prijs in ontvangst nemen.

Bij de paarden kwam Beanke Roeland met succes aan start. Met het paard Imperium reed zij in de klasse L naar een 12e prijs en met Happyday startte zij in de klasse M en mocht een 13e prijs in ontvangst nemen.

Aankomend weekend worden de Kringkampioenschappen paarden dressuur verreden bij de Zwartewaterruiters. Hier wordt gestreden voor de titel Kringkampioen en een startbewijs voor de Regiokampioenschappen van Overijssel.

Foto: Briëtt Breman met haar pony Coco