Cafés Zwartewaterland strijden voor Stichting Maud voor Leven

Cafés Zwartewaterland strijden voor Stichting Maud voor Leven

ZWARTEWATERLAND- Op vrijdagavond 20 december zal een nieuw fenomeen zijn intrede doen bij de Radiomarathon: Kwishetnetnog! In deze interactieve online pubquiz strijden diverse cafés online tegen elkaar. De quiz wordt vanaf 22:30 live uitgezonden via Youtube en ZwartewaterFM en wordt verzorgd door het radioteam Factor 10.

De cafés in Zwartewaterland gaan strijden om de wisselbeker ‘Slimste Café van Zwartewaterland’, via www.kwishetnetnog.nl. Daarbij zien zij elkaar via de webcam en krijgen zij de vragen via het scherm en live via de radio toegespeeld. Uiteindelijk kan het café met de meeste juiste antwoorden winnen.

Er is echter nog een element waar rekening mee moet worden gehouden. Er wordt namelijk niet alleen gestreden om eeuwige roem, maar ook voor zoveel mogelijk geld voor Stichting Maud voor Leven. Het goede doel van de Radiomarathon van dit jaar.

Teams die tijdens de quiz geld ophalen voor het goede doel, kunnen hiermee hun positie op de ranglijst drastisch verbeteren of verstevigen! Het team van Factor 10 zal er natuurlijk alles aan doen om de competitie rondom dit element flink aan te wakkeren. Hoe meer geld voor het goede doel, hoe beter!

Strijd mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Maud voor Leven. Informeer bij de cafés bij jou in de buurt of ze meespelen en draag je steentje bij!

Kwishetnetnog |Radiomarathon 2013 |Vrijdagavond 20 december vanaf 22:30 live via ZwartewaterFM (ether 107.3FM | kabel 104.1FM) en www.kwishetnetnog.nl vanuit je eigen café.