De ‘Ruutnacht’ komt eraan!

 

Volleybalvereniging Ruutvoorn organiseert in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 januari van het nieuwe jaar een volleybaltoernooi in d’Overtoom. Dit fenomeen is beter bekend onder de naam ‘De Ruutnacht’. Iedereen kan en mag meedoen: buren-, familie-, vrienden-, vriendinnen-, topsport- en/of gezelligheidsteams! Het meedoen aan dit nachtvolleybaltoernooi is een manier om de vele oliebollen en kerstmaaltijden op een sportieve manier te verwerken.

Het gezellige volleybaltoernooi wordt voor de negende keer georganiseerd. Het begint zo langzamerhand een vaste activiteit op de jaarkalender te worden. De recreatieheren van volleybalvereniging Ruutvoorn uit Genemuiden tekenen voor de organisatie. Het sportieve volleybalspektakel in verenigingsgebouw d’Overtoom begint om 19.30 uur en gaat door tot ongeveer 03.00 uur. Tijdens dit volleybalfestijn is er natuurlijk muziek en voor elk team een lekker snackschaaltje. Het toernooi eindigt gewoontegetrouw met een toepasselijk ontbijtje.

Iedereen die een beetje of een beetje goed kan volleyballen kan meedoen. Tot en met woensdag 27 december kunnen teams van minimaal 6 personen opgegeven worden via ruutnacht@ziggo.nl. Er wordt gespeeld in een prestatie- en een recreatiepoule. Er kunnen maximaal 28 teams meedoen. Het inschrijfgeld bedraagt € 30,- per team en kan op de speelavond zelf betaald worden.