DEK zwemt in Staphorst deel 5 van de Regionale Tienkamp

 

14 april 2018: DEK zwemt in Staphorst deel 5 van de Regionale Tienkamp.

Op zaterdag 14 april werd deel 5 van de Regionale Tienkamp gezwommen in Zwembad De Broene ’Eugte in Staphorst. We ontmoetten ’t Tolhekke, Zignea, De Nieuwe Slag en MZ&PC De Reest.

DEK kwam in deze wedstrijd met 22 zwemmers aan de start en zwom in de 26 programma’s 30 maal individueel en driemaal in de estafette in de prijzen: 14 keer goud, 9 keerzilver en 10 keer brons!

De gouden medailles gingen naar Harryelle Eenkhoorn, Jorgen Gerritsen (2x), Edwin Kanis (2x), Laurens van der Pligt (2x), Naomi van der Sluis (2x), Kevin Tuinman (2x), Demi Visscher (2x) en het estafetteteam Mara/Lenn Ché/Silvia/Jasper.

Het zilver was voor Lennard Beens, Luna Boschman, Anouk Bosman (2x), Laurens Curfs, Lenn Ché Klomp, Silvia Vos en het estafetteteam Lennard/Naomi/Kimberly/Lars.

Brons ging naar Luna Boschman, Myrthe Bosman (2x), Tim Bosman (2x), Hilde Curfs, Mara van Dijk, Sophie van Someren en het estafetteteam Lara/Tim/Tiniek/Anouk.

Er zijn 14 persoonlijke records gezwommen, waarvan de grootste door Lara Tuinman: zij verbeterde zich op de 100 meter wisselslag met ruim 12 seconden.

De volgende wedstrijd op het programma is deel 5 van de Nationale Zwemcompetitie; 21 april in De Vrolijkheid in Zwolle, aanvang 13.30 uur.

De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com

Graag tot ziens!