Evenementen

De evenementen kalender is gevuld met evenementen zoals wij ze hebben doorgekregen of in het veld hebben vernomen.

Staat jouw/uw evenement er niet bij? Mail dan even aan redactie@breman.net.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

17e editie Zwartewaterlandtoernooi. Donderdag 27 en zaterdag 29 december!

27 december 2018 @ 00:00

De biestemerk is weer achter de rug en dat betekent dat de voorbereidingen voor het Zwartewaterlandtoernooi weer in volle gang zijn. Dit jaar zal het Zwartewaterlandtoernooi plaatsvinden op donderdag 27 en zaterdag 29 december. Net als voorgaande jaren is het toernooi gekoppeld aan een maatschappelijk doel. Dit keer gaan de opbrengsten naar Hope4kids en Tour du ALS.
Maatschappelijke doelen
Hope4kids heeft als doelstelling kinderen kans op een betere toekomst te bieden door hen één of twee keer per jaar op te nemen in hetzelfde Nederlandse gastgezin. De kinderen kunnen hier een gezinsleven ervaren en de liefde en aandacht die hierbij hoort. Voor meer informatie over o.a. ‘project Genemuiden’ kunt u terecht op http://www.hope4kids.nl/.
Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux om geld op te halen in de strijd tegen ALS. Op 29 mei 2019 zal ook een groep uit Genemuiden zich inzetten voor deze verschrikkelijke ziekte. Meer informatie is te vinden op https://www.tourduals.nl/.
Speeldagen
Tijdens de 17e editie zullen 20 teams strijden om de finaleplaatsen in vijf poules van vier. Deze voorrondes worden gespeeld op donderdag 27 december vanaf ± 11.30 tot 19.30 uur. De nummers één en twee van iedere poule plaatsen zich voor de finaledag op zaterdag 29 december. De finaledag wordt gespeeld vanaf ± 11.30 tot het einde van de middag.
Organisatie
Het aantal vrijwilligers/organisatoren voor het Zwartewaterlandtoernooi wordt steeds minder. Daarom is de organisatie dringend op zoek naar nieuwe leden om dit prestigieuze toernooi in 2019 een vervolg te kunnen geven. Lijkt het jou leuk een steentje bij te dragen? Neem dan contact op met Niek Beens (06-36487317) of stuur een e-mail naar zwtoernooi@gmail.com.
Aanmelden 17e editie
Aanmelden voor deelname kan tot 9 november 2018 middels een e-mail naar zwtoernooi@gmail.com of een WhatsApp naar 06-36487317 of 06-37354312. Het volgende graag vermelden bij de aanmelding: naam team/bedrijf, contactpersoon en telefoonnummer. Let op: vol is vol!
De wedstrijden zullen ook dit jaar worden gespeeld in ‘d Overtoom te Genemuiden. Na de finale op 29 december zullen de cheques worden overhandigd aan de goede doelen. Tevens zal tijdens deze avond een leuke verloting worden gehouden. We hopen u weer te mogen begroeten tijdens deze gezellige decemberdagen!

Namens de organisatie,
Wycher Naberman
Maarten Roeten
Bryan Brouwer
Niek Beens

Gegevens

Datum:
27 december 2018
Tijd:
00:00

Locatie

d’ Overtoom
Grutto 1
Genemuiden,
+ Google Maps
Telefoon:
038 385 7983
Website:
http://www.overtoom-genemuiden.nl/index.php/page