Evenementen

De evenementen kalender is gevuld met evenementen zoals wij ze hebben doorgekregen of in het veld hebben vernomen.

Staat jouw/uw evenement er niet bij? Mail dan even aan redactie@breman.net.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Telefoonboekbiljarten

23 februari 2019 @ 00:00

Op 23 februari a.s. vindt in verenigingsgebouw “de Rank” in Genemuiden de derde editie van het wereldkampioenschap telefoonboekbiljarten plaats. De eerste twee toernooien waren een doorslaand succes, maar als de voortekenen niet bedriegen lijkt het komende kampioenschap dit nog ruimschoots te overtreffen.

Waar in de afgelopen jaren de opbrengst ten goede kwam aan de eigen plaatselijke club HZW, heeft de organisatiecommissie er dit jaar voor gekozen om voor een goed doel te gaan. Alle opbrengsten gaan naar de ALS-stichting. Om deze vreselijke ziekte een halt toe te roepen is er veel geld nodig voor onderzoek. “We proberen ons steentje bij te dragen” aldus René Bonthuis van de organisatie. “We hebben inmiddels al een mooi aantal sponsoren die ons helpen om de ALS-stichting aan het eind van het toernooi een fraai bedrag over te maken. Maar we zijn nog niet waar we heen willen, dus alle hulp is welkom. De hoofdsponsor is overigens de Duitse firma Reinkemeier, met het plaatselijke Verhoek Europe als co-sponsor.”

Iedereen kan meedoen aan het toernooi, maar met maximaal 120 mensen is het deelnemersveld wel gelimiteerd.
Dat betekent dus snel opgeven. Deelname kost 10€ p.p.

Na het toernooi is er een after-party bij café Schippers Welvaren. Hier worden de winnaars nogmaals gehuldigd en is er livemuziek aangeboden door Alie en Herman Lindeboom.

Opgeven kan met een whatsApp bericht aan :

René Bonthuis 0032499679955
Ben van Dijk 0650826173
Willem Oostwoud 0627575609
Wim Rietman 0653365373

Gegevens

Datum:
23 februari 2019
Tijd:
00:00

Locatie

De Rank
Burg. ten Veldestraat
Genemuiden,
+ Google Maps

Fotograaf

Gijs Leusink