Feest bij Anders dan normaal

 

Dit jaar viert het bekende “Gaellemuniger”koor zijn 20e verjaardag en heeft in die 20 jaren al vele optredens mogen verzorgen

Het eerste optreden was tijdens de jaarlijkse braderie in Genemuiden op 14 juli 1999

De publieke belangstelling was enorm en de kraampjes van de deelnemers van de braderie werden bijna omver gelopen.

De jaren daarna waren er diverse (heel grote) optredens en hoewel we dat niet hebben bijgehouden zal er in de afgelopen 20 jaar tussen de 250 en 300 optredens hebben plaats gevonden.

Ondanks dat, zoals bij veel koren het geval is, het ledenaantal in de loop der jaren is teruggelopen, is ” Anders dan normaal” springlevend.

Een veertigtal enthousiaste leden komen elke dinsdagavond vanaf 19.30 uur bijeen in verenigingsgebouw d,Overtoom om onder leiding van dirigent Bert Koster bijgestaan door een viertal gedreven muzikanten het repertoire op peil te houden en aantepassen.

Daardoor bestaat het repertoire van het koor niet alleen uit oude toppers maar staan ook nummers van de op dit moment bekende artiesten op het repertoire

Op 29 juni a.s. gaat het koor vergezeld van partners op stap om het 20 jarige jubileum te vieren.

Voor 2019 is het koor al redelijk volgeboekt en staan er 15 optredens op de agenda zodoende is er nog beperkt ruimte voor nog een aantal optredens.

Wij kunnen nog best een aantal nieuwe leden gebruiken en nodigen daarom zanglustige mannen uit om een keer onze repetitieavond te bezoeken.

Het verplicht u tot niets en wilt u meer informatie bezoek dan onze vernieuwde site info@andersdannormaal.nl