Feestelijke diploma- uitreiking BK- en GT- leerlingen op Agnieten College Zwartsluis

Feestelijke diploma- uitreiking BK- en GT- leerlingen op Agnieten College Zwartsluis.

Dinsdagavond 11 juli verwelkomde het Agnieten College in Zwartsluis alle leerlingen die hun BK- diploma behaald hebben. Op woensdagavond 12 juli stonden de GT- leerlingen centraal. Het slagingspercentage van de afdeling BK was voor dit schooljaar 100% en namen 47 leerlingen hun diploma in ontvangst. Voor de afdeling GT was dat 93% en namen 87 leerlingen hun diploma in ontvangst.
Samen met familie en naasten werden de geslaagden feestelijk onthaald. Zij kregen een sjerp waarop te lezen viel dat we hier te maken hadden met een ‘’geslaagde leerling’’.
De zaal vulde zich al snel, waarna de geslaagde leerlingen gezamenlijk hun entree maakten in de zaal. Er werd geproost op het behaalde diploma en al dat wat de toekomst mag gaan brengen.
Traditiegetrouw volgde er de presentatie met de pasfoto’s van de leerlingen toen ze begonnen op het Agnieten College als brugklasser en één van nu als examen leerling. Elk jaar weer een leuk en grappig moment.
Als verrassing voor de geslaagden had het personeel van het Agnieten College speciaal voor hen een vrolijke lipdub gemaakt. Op de tekst ‘’Cant’ stop the Feeling’’ van Justin Timberlake lieten de medewerkers zich eens van een andere kant zien.

Vervolgens begon het hoogtepunt van de avond, het moment waarom iedereen samen is gekomen; het ondertekenen van het diploma. Vanuit vele hoeken werden foto’s gemaakt om dit unieke moment te vast te leggen.
In de klaslokalen werden de geslaagden aansluitend persoonlijk toegesproken door personeelsleden. Leuke anekdotes, mooie of ontroerende verhalen over leerlingen die vier of vijf jaar een basis hadden op het Agnieten College in Zwartsluis. Na deze persoonlijke woorden kon er nog een hapje en een drankje genuttigd worden om met elkaar in gesprek te gaan over deze ‘’geslaagde’’ avond.

In het tweede tijdvak zijn geslaagd:
KL
Jelle de Boer
Romano Folkerts
Elias Kolk
Daphne Kok
Hester vd Linde

TL
Roos Hansman
Jorik van Dalfsen
Koen Holthof

Van harte gefeliciteerd!

(Klik op de foto voor het juiste formaat)