Geslaagde actiemiddag op het Agnieten College

 

Een handicap mag nooit een beperking zijn om plezier te hebben. De motivatie voor de leerlingen is groot om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Domaine de Puylagorge.

Met veel enthousiasme verkochten ze de zelfgemaakte taarten, cakes en kaneelbroodjes. De tosti’s waren bij veel leerlingen favoriet en de tostibakkers moesten dan ook meerdere keren een nieuwe voorraad halen bij de plaatselijke supermarkt. Alles voor het goede doel. Terwijl de (groot)ouders genoten van een kop koffie met iets lekkers vermaakten de kinderen zich in de gymzaal. Hier kon de jeugd zich uitleven op de trampoline en springkussen en waren er diverse spelactiviteiten. Op de laatste speeldag van de eredivisie werd er ook gevoetbald op het Agnieten College. Op digiborden werd in de aula een FIFA-toernooi gehouden.

Met deze activiteiten werd er deze middag 498 euro opgehaald. Over twee weken vertrekken de leerlingen naar Frankrijk en overhandigen zij een cheque aan de camping Parc de la Brenne. De opbrengst zal gebruikt worden voor de aanschaf van aangepaste speeltoestellen.
Wilt u nog een bijdrage leveren dan kan dit via onze crowdfunding: https://www.doneerdoel.nl/actie/1865/agnieten-zwartsluis-in-actie-voor-domaine-de-puylagorge