Getuigen oproep diefstal Audi Quattro RS6 in Genemuiden

 

Afgelopen maandag 13 mei omstreeks 01:55 uur is er een auto weggenomen bij het bedrijf Koster & Hogeslag, gevestigd op de Sisalstraat te Genemuiden. De daders hebben langere tijd nodig gehad om dit voertuig weg te nemen en hebben zich geruime tijd opgehouden op het industrieterrein in Genemuiden. De daders zijn met het gestolen voertuig en nog een andere voertuig met hoge snelheid weggereden in de richting van de Nijverheidsstraat.

Op zondag 12 mei omstreeks 02:30 uur zijn de daders ook op het terrein geweest met hetzelfde doel echter toen zonder succes. Kennelijk hadden de daders veel belang bij dit voertuig aangezien ze de volgende nacht weer zijn teruggekomen.

Het voertuig welke is weggenomen betreft een Audi Quattro RS6 voorzien van het kenteken: XJ-070-R. Inmiddels zijn er door het bedrijf diverse camerabeelden bekeken welke gebruikt zullen worden in het onderzoek.

Opvallend is dat er in dezelfde nacht kentekenplaten zijn gestolen van een Audi A6 op de van Galenstraat te Genemuiden.

Wij zijn op zoek naar getuigen die iets hebben gezien, of wat bijzonders is opgevallen. We komen graag met je in contact. Informatie kan gedeeld worden middels een PB via Facebook, of via 0900-8844. Het procesnummer betreft: 2019207996