Hoeveel online rendement scoort u?

‘Die website heeft me een flinke slok geld gekost, maar hij levert me niks op.’ Of: ‘Mijn webshop staat nu twee jaar online, maar ik ben niet goed vindbaar in Google. Daardoor blijft het aantal bestellingen achter’. Dat soort teksten horen we heel vaak bij Qwords. U mist rendement, uw website of webshop zou flink moeten bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Goed nieuws: in bijna 100% van de gevallen kunnen wij met kleine ingrepen uw rendement verhogen. Welkom bij Qwords.

Hoe we dat doen? Allereerst willen we weten hoe de situatie nu is. Daarom beginnen we met een website- of webshopscan en voeren een Google Adwordsscan uit. Beide scans zijn gratis én belangrijk. Ze geven namelijk inzicht, waar we kunnen verbeteren en waar de kansen liggen op online succes. Of liever: rendement voor uw etalage (website) of winkel (webshop). Wat u wilt, is offerte-aanvragen of bestellingen, dát levert geld op.

Persoonlijk en gericht
Aangenaam kennis te maken: Ewout Floor van Qwords Internetmarketing. Woonachtig én bedrijfsmatig actief in Genemuiden. Wat wij doen, is zorgen dat u bekend wordt bij uw doelgroep: doelgroepgerichte marketing. Zij googlen uw product of dienst en uw website of webshop staat in de top van de Google-resultaten. Vaak niet direct vanaf dag één, maar na een maand of twee zijn de eerste rendementen zichtbaar. U krijgt de klanten die bij u passen!

Overstappen kan!
Zet u internetmarketing al actief in voor uw bedrijf? Verstandig! Is het rendement ook wat u ervan verwacht? Qwords analyseert met plezier uw huidige situatie en draagt waar nodig verbeteringen aan. Wat u krijgt, is eenvoudig: meer rendement voor hetzelfde budget. Uitdroging van de stroom offerte-aanvragen of bestellingen op uw online kanaal, dat wilt u niet. Qwords zorgt daarvoor!

Op zoekwoord én op regio
Waar zitten uw klanten gevestigd? Is dat in de regio rondom Genemuiden of in de provincie Overijssel of zelfs in heel Nederland? Juist bij die klanten wilt u bekend zijn met uw website of webshop. Om dat te realiseren, maakt Qwords een plan waarmee we gegarandeerd omzetstijging realiseren. Geen vierhonderd euro’s per maand, maar voor een scherp budget. Qwords heeft de kennis in huis en jarenlange ervaring in internetmarketing. Hoveniers, stoffeerders, installateurs, timmerbedrijven, webshops en administratiekantoren: voor iedere klant gaan we enthousiast aan de slag.

Duidelijke rapportages
In de online wereld is van alles te koop en te doen. Het duizelt u waarschijnlijk. Waar moet u beginnen? Qwords is uw gids, wij helpen u de juiste rendementskeuzes te maken. Om u te laten zien wat wij voor u doen, krijgt u iedere maand een transparant rapport met de resultaten. Wat leverde de afgelopen maand op en waar ligt de focus voor de
komende maand?

Afspreken voor rendement?
Wanneer spreken we af? Qwords wil graag voor uw website of webshop aan de slag. Omdat online rendement niet hoeft te wachten! Of het nu gaat om Google Adwords, om hogere posities in Google of om conversieoptimalisatie: Qwords is uw gids (www.qwords.nl). Neem vandaag nog contact op voor een afspraak via 038-2340400 of info@qwords.nl. Beloofd: online rendement!