Je vindt het in Genemuiden

 

Het centrum van Genemuiden is de laatste jaren sterk veranderd. Er zijn vele speciaalzaken op het gebied van mode, schoenen, witgoed, bloemen, cadeau artikelen en food. Kortom; je vindt het in Genemuiden!

Voor de MVG (Middenstands Vereniging Genemuiden) was dit ook de aanleiding om samen met Comceptum een nieuwe huisstijl en platform te ontwikkelen. Deze geheel nieuwe stijl past nu bij het moderne, bruisende en prachtige centrum van Genemuiden.

Met het nieuwe platform willen wij mensen kennis laten maken met wat Genemuiden allemaal te bieden heeft. Dit doen wij door middel van een nieuwe website, Social media en diverse soorten drukwerk (cadeaubonnen, posters, etc.).

Het eerste evenement wat al in de nieuwe stijl wordt gepromoot is de jaarlijkse stoepverkoop op zaterdag 16 februari a.s. van 10.00 – 14.00 uur in het centrum van Genemuiden! U heeft misschien al de poster voorbij zien komen op Social media of in de etalages van de winkels. De complete middenstand zal hun spullen in een kraampje verkopen. Komt dat zien!

Houdt de website (www.jevindthetingenemuiden.nl) en Social media (Winkelen in Genemuiden) in de gaten voor alle toffe evenementen, de laatste nieuwtjes en leuke winacties!