Kinderen van basisschool De Driester aan de Kamperzeedijk zijn vannacht de hele nacht (wakker!) gebleven

 

De kinderen van groep 7 en 8 van basisschool De Driester aan de Kamperzeedijk zijn vannacht de hele nacht (wakker!) gebleven op school.

Gisteravond moesten ze zich om 20.30 uur melden tot vanmorgen 8.00 uur. Vlak voordat ze naar huis mochten hebben de kinderen nog genoten van een heerlijk ontbijtje.

De kinderen hebben dit niet zomaar gedaan, ze hebben voor zichzelf sponsoren gezocht om zo geld bij elkaar te brengen voor een goed doel. Dit doel is zelf door de kinderen uitgekozen: Hope 4 kids.

Alfred Beens heeft namens Hope 4 Kids de cheque in ontvangst genomen. Hiermee is de stichting superblij en zullen ze zorgen dat het geld goed terecht komt!

Het is een mooi bedrag geworden wat de kinderen hebben verdiend met de nacht wakker, namelijk 1230,- !!!

Toppers zijn het deze kids en ook gaat de dank uit naar de juf die ze de hele nacht heeft bezig gehouden. Want er moest wel lesstof die anders vrijdag aan de beurt zou zijn behandeld worden. Maar dat is gelukt!

Ook is er aan de dienstdoende politie gevraagd of ze tijdens hun nachtdienst even langs wilden komen en dat deden ze graag! De kinderen mochten vragen stellen, hebben uitleg gekregen over hun werk en ook mochten ze een kijkje nemen in de politiewagen.

De nacht was een groot succes en nu mogen ze allemaal heerlijk van een welverdiende vakantie genieten!

Klik op de foto voor het juiste formaat