Laatste schooldag examenleerlingen Agnieten College Zwartsluis

 

De examenleerlingen van het Agnieten College hadden woensdag 17 april hun laatste schooldag!
’s Ochtends kregen de examenleerlingen een warm welkom op school. Vervolgens is er  samen met de mentoren, lesgevende docenten, conciërges, medewerkers support en alle andere mensen die betrokken zijn bij deze leerlingen, een heerlijk ontbijt genuttigd.

Na het ontbijt werd er een zeskamp gehouden. Iedere klas vertegenwoordigde een land. Deze landen gingen door middel van spellen de competitie met elkaar aan. Het ochtendgedeelte werd afgesloten met een lunch.

De middag werd door veel leerlingen gebruikt voor een bezoek aan de kapper en het uitzoeken van de mooiste kleding en make- up. Dit alles om zo mooi mogelijk te verschijnen op het gala. Dit gala wordt ieder jaar voor de examenkandidaten van het Agnieten College in Zwartsluis gehouden.

’s Avonds arriveerden de dames in prachtige jurken en de heren in strakke pakken op de rode loper. De leerlingen werden gebracht in prachtige auto’s of ander spectaculaire vervoersmiddelen. Vervolgens liepen zij onder luid applaus bij Partypub de Albatros naar binnen.

Er werd flink gedanst en er was ruimte om herinneringen op te halen aan de afgelopen jaren. Het werd een onvergetelijke laatste schooldag op het Agnieten College in Zwartsluis!