MAF-Ontmoetingsdag Pilotengezin fam. Paas

 

D.V. Zaterdag 22 Juni MAF-ONTMOETINGSDAG. Graag wil het MAF thuisfrontcommissie van fam. Paas u benaderen voor iets anders dan bv de kledingwinkel, of diverse andere acties zoals de stroopwafelverkoop.

MAF-piloot Arjan Paas en zijn gezin, waarvoor de opbrengst van alle activiteiten steeds bestemd is, zijn namelijk met verlof in Nederland.

Arjan en Aartje zouden het leuk vinden om u op een ontspannen en gezellige manier te ontmoeten en u te vertellen over hun werk in Liberia en u alvast iets te laten zien van het land waarnaar ze na het verlof hopen te gaan: Papoea Nieuw Guinea (kortweg PNG)

Daarom is er een ontmoetingsmiddag georganiseerd voor iedereen in de die het pilotengezin zou willen ontmoeten en/of graag kennis wil maken met de MAF

Het belooft een gezellige middag te worden voor het hele gezin. De kinderen kunnen genieten van het springkussen, ze kunnen zich laten schminken of kijken naar de vliegtuigjes van de modelvliegclub die demonstraties geeft. En verder kunnen ze zich vermaken met sport en spel.

Maar hoogtepunt van de middag zal zijn de presentatie die Arjan en Aartje geven en natuurlijk de ontmoeting met andere MAF-vrienden. Ook is er vanzelfsprekend een kledingkraam met de voor MAF gebruikelijke spotgoedkope kleding van de beste kwaliteit.

In de bijlage vindt u de poster waar verdere gegevens op staan.

De TFC (ThuisFrontCommissie van fam. Paas) nodigt u van harte uit om op 22 juni tussen 15.00 uur en 19.00 uur een gratis bezoek te brengen aan de ontmoetingsmiddag. Weidevol Oppen Swolle 23

Er is gratis parkeer gelegenheid genoeg en voor een kleine vergoeding (tbv fam.Paas) kunt u eten en drinken kopen.

Zie ook www.MAF.nl/paas

Hartelijke groeten

de TFC