Nazorgcentrum IntermeZZo geeft workshops Aikido voor mannen

 

De diagnose kanker zet het leven op de kop. Van degene die het treft en diens naasten.
IntermeZZo steunt mensen in dit proces. Speciaal voor mannen start op 25 april een nieuwe activiteit: Aikido.
De workshops zoals docent Sander Strating deze gaat verzorgen, is een milde versie van de Japanse krijgskunst. Het gaat niet om vechten, maar om regie nemen. Lichaamsbeweging staat centraal, uitgaande van de eigen conditie van de deelnemer.. Aikido kan voor mannen een manier zijn om de balans terug te vinden.

Voor wie?
Aikido is bestemd voor mannen die met kanker te maken hebben (gehad) of naaste zijn van iemand die kanker heeft. De workshop vindt plaats in een kleine groep mannen van alle leeftijden. De workshops Aikido starten op donderdag 25 april van 14.00-15.15 uur. Elke twee weken is er een workshop. Tussentijds instromen kan.
Meer informatie en aanmelden bij Nazorgcentrum IntermeZZo, (038) 424 6088 op werkdagen tussen 9.00-17.00 uur.

Nog meer?
IntermeZZo biedt brede ondersteuning aan mensen met kanker, aanvullend op de medische zorg en behandeling. Ook naasten en jongeren kunnen bij het nazorgcentrum terecht.
IntermeZZo organiseert het hele jaar door voorlichtingsbijeenkomsten over onderwerpen als gezonde voeding, conditie en vermoeidheid of weer gaan werken. Er zijn verschillende cursussen om weer in balans te komen en de regie op het leven met kanker te hervatten. Daarnaast biedt IntermeZZo ontspannende activiteiten zoals massages en behandeling door de schoonheidsspecialiste en creatieve workshops en cursussen.