Online boodschappen doen in Genemuiden, wat zijn de mogelijkheden?

Online boodschappen doen in Genemuiden, wat zijn de mogelijkheden?

 

Je ziet ze steeds vaker rondrijden: de bezorgbusjes van onder andere Albert Heijn, Jumbo en PLUS. Online boodschappen doen is sterk in opkomst in Nederland. Steeds meer supermarkten openen een eigen webwinkel, het online assortiment wordt steeds beter, en de consument kan steeds nauwkeuriger aangeven wanneer hij of zij de boodschappen thuis wil ontvangen. Uit het jaarlijkse onderzoek van GFK blijkt dat al 1 op de 7 Nederlanders de boodschappen via het internet bestelt.

Wat zijn de actuele mogelijkheden in Genemuiden? Kan ik ook hier mijn boodschappen via internet bestellen en thuis laten bezorgen? Boodschappenspot.nl zocht het uit.

Supermarkten in Genemuiden
In Genemuiden zitten de Albert Heijn, Aldi en Boni gevestigd. Albert Heijn en Boni hebben wel een webwinkel, maar bezorgen nog niet in Genemuiden. Online bestellen bij Aldi is sowieso nog niet mogelijk. De mogelijkheden zijn dus nog vrij

Andere nabijgelegen supermarkten met een groot bezorggebied zijn Jumbo (Zwolle), PLUS (Ijsselmuiden) en Coop (Zwartsluis) bezorgen ook nog niet in Genemuiden.

Online bestellen en zelf afhalen

De boodschappen thuis laten bezorgen is dus nog niet mogelijk in Genemuiden. Wel zijn er in de omgeving van Genemuiden een aantal pick-up points waar je de online bestelde boodschappen kan afhalen. Hieronder de dichtbijzijnste afhaalpunten;

 

AH Pick Up Point Zwolle (Wade 10)
Minimaal bestelbedrag: geen
Boodschappen afhalen vanaf €1,50

Jumbo Zwolle Nagelmaeker (Wade 102)
Minimaal bestelbedrag: €25
Boodschappen afhalen vanaf €1,95

Coop Zwolle (Vechtstraat 60-66
Minimaal bestelbedrag: €40
Boodschappen afhalen vanaf €2,99

PLUS Anne-Jan van Dijk in Ijsselmuiden (Markeresplein 2)
Minimaal bestelbedrag: Geen
Boodschappen afhalen vanaf €2,50

 

Stelling: Het zou handig zijn als ik de boodschappen kan laten bezorgen in Genemuiden

In Genemuiden is nog geen boodschappen bezorgservice. En dat is over heel Nederland gezien vrij zeldzaam. Vind jij het hoog tijd voor een boodschappen bezorgservice in Genemuiden? Of Vind jij dat totaal niet nodig en voldoen de winkels van Aldi, Boni en AH alleen? Laat jouw mening gerust achter.

Klik hier voor uw mening

polls & surveys