Open Huis bij Nazorgcentrum IntermeZZo op Wereldkankerdag

 

Op maandag 4 februari is het Wereldkankerdag. Nazorgcentrum IntermeZZo houdt deze dag Open Huis van 10.00-16.00 uur. Mensen met kanker en hun naasten, mensen die in de zorg werken en ieder die belangstelling heeft, is welkom. IntermeZZo biedt ondersteuning aan mensen met kanker, aanvullend op de medische zorg en behandeling. Ook naasten en kinderen kunnen bij het nazorgcentrum terecht.
Het Open Huis staat in het kader van kennismaken met het mooie centrum, informatie ontvangen, ontmoeten en zelf ontspannende activiteiten ervaren.

Gastvrouwen ontvangen de bezoekers tijdens het Open Huis in de huiskamer bij een kopje koffie met wat lekkers. Er is een korte rondleiding met informatie over wat IntermeZZo te bieden heeft voor mensen die de diagnose kanker hebben gekregen. Enkele masseurs en schoonheidsspecialisten laten bezoekers kennismaken met ontspannende aandacht.

Wat biedt IntermeZZo?
IntermeZZo organiseert het hele jaar door voorlichtingsbijeenkomsten over onderwerpen als gezonde voeding, conditie en vermoeidheid of weer gaan werken. Er zijn verschillende cursussen om weer in balans te komen en de regie op het leven met kanker te hervatten. Daarnaast biedt IntermeZZo ontspannende activiteiten zoals massages en behandeling door de schoonheidsspecialiste en creatieve workshops en cursussen.

Voor jonge mensen en kids
Voor jonge mensen met kanker is er elke vrijdagmiddag AYA-lounge, waar mensen tussen 18-35 jaar elkaar kunnen ontmoeten. De gastvrouwen die deze middagen begeleiden, zijn ook tijdens het Open Huis aanwezig.

Voor kinderen die opgroeien in een omgeving waar kanker dichtbij is, is er KindermeZZo. Ontmoeten, herkennen en ontspannen is het doel. Vrijwilligers met een pedagogische achtergrond begeleiden de kidsmiddagen van KindermeZZo. Tijdens het open huis kunnen ook kinderen en (groot)ouders kennismaken met het aanbod voor de kids.

Locatie:
Nazorgcentrum IntermeZZo, Dokter van Thienenweg 1A in Zwolle.
Gratis toegang en parkeren voor de deur.