Oproep voor naamswijziging in Whatsapp groepen Buurtpreventie

 

Druk bezochte informatie avond.
Genemuiden Veilig _ @GenemuidenVeilig

Een geweldige opkomst, ruim 70 mensen. En… een informatieve avond. Naar 2 kanten, want ook de leden in de WhatsApp Groepen hadden veel vragen met verschillende invalshoeken. En daarvoor was het bedoeld!

Een (hele) kleine greep van de vragen uit de zaal en topics:
(Ik probeer hier de komende dagen nog aan te vullen)

-112 bellen of 0900-8844? > Bij onze acties: BEL 112 ! (Uitgebreid besproken..)

-Bel aan en Bel uit> welke groep en om welke reden?

-Waarom 2 Groepen per Buurt?

-Wat mag er in Groep Actueel? Afspraak gemaakt: voorlopig even HEEL terughoudend aub: Geen Steenmarter, Geen teddybeer gevonden, we gebruiken daarvoor deze FB-pagina. (Dus kom maar op hier op de pagina 🤝).

-Naamstelling Groep VEILIG, voorkeur voor GroepNaam: SPOED. En ACTUEEL blijft ongewijzigd. Andere suggesties? Ik hoor graag.

-Blauwe logo in WhatsApp: voorkeur logo rood (meer opvallend en meer van toepassing).

-Graag meer terugkoppeling in ACTUEEL na een incident over de afloop ervan.

-Groep Nachtwacht enthousiast ontvangen. Maar dan minder meldingen in VEILIG Groepen (straks: SPOED)? Antw: Nee zeker niet! Elke melding uit de Buurt blijft daar binnenkomen en in die Groepen behandeld en afgehandeld! Groep NACHTWACHT is aanvulling.

-De interactie met Groepen van omliggende Buurten. Uitleg dat meldingen worden doorgezet naar de omliggende Buurten. Met voorbeelden, bijvoorbeeld de gezochte Toyota Starlet.

Mensen, die vanavond niet aanwezig konden zijn en die vragen hebben, laat het mij weten aub. Dat mag hieronder of rechtstreeks. Ik pik het op 👍

Al met al een bijzonder geslaagde avond. Veel informatie de revue gepasseerd. En ook voor ons, de beheerders, leerzaam. Jochem en Renate bedankt! En niet te vergeten Petra en Ageeth.

Nogmaals: suggesties welkom.. 🔗

Hoi,
Cees

U kunt reageren via de faceBook pagina, klik hier