Patrick Jansen nieuwe doelman SC Genemuiden

 

Selectie nieuws seizoen 2019 – 2020

Patrick Jansen nieuwe doelman

De TC is blij dat zij in Patrick Jansen de gewenste vervanger hebben gevonden voor de positie van doelman die beschikbaar kwam na het vertrek van de huidige sluitpost Daan Huiskamp.

Patrick is een 28-jarige doelman van ruim 1 meter negentig die in de voetballerij zijn sporen ruimschoots heeft verdiend, zo speelde hij bij de jeugd van Go Ahead Eagles en Jong Vitesse/AGOVV.

Na een jaar Malta en DETO verhuisde hij naar CSV Apeldoorn waar hij nu voor het 6e opeenvolgende jaar onder de lat staat, Patrick was toe aan een nieuwe uitdaging en bij Sportclub Genemuiden denkt hij deze te hebben gevonden.

Kay Velda

Ook voor Kay Velda is het avontuur bij Sportclub nog niet voorbij, zijn overeenkomst is met 2 jaar verlengt. Hij heeft het prima naar zijn zin en hoopt op een mooie samenwerking in de seizoenen die voor hem liggen.

Eigen spelers

Arend van de Wetering, Nick Buitink en Rick Doorn hebben eveneens aangegeven ook volgend seizoen weer deel te willen uitmaken van de 1e selectie van Sportclub, het drietal heeft zijn draai aardig gevonden en wil hier graag een gevolg aangeven.

Job van Dalfsen, die nu tijdelijk bij Groen- Geel in Groningen voetbalt sluit na zijn afstuderen dit jaar ook weer aan bij Spotclub. Evenals Erwin Henniphof, mits fit zal ook hij weer deel gaan uitmaken van de selectie.

Foto: Patrick Jansen nieuwe doelman