Vanavond hebben de jeugdige slagwerkers van Hasselts Fanfare een afsluitend zomerconcert gehouden

Vanavond hebben de jeugdige slagwerkers van Hasselts Fanfare een afsluitend zomerconcert gehouden. Onder leiding van hun leraren Henri Timmerman en Henrike Palland lieten de drummers hun talenten horen en zien. De jongste groep: de opstapdrumband speelde vier swingende stukken en lieten horen dat ze op jonge leeftijd al heel wat in hun mars hebben.

De jeugddrumband liet hun nieuwe concoursmars horen, het nummer drums around the world is een compilatie van allerlei bekende werken en er werd zelfs een stukje gezongen!!

Daarnaast mocht iedereen die dat wilde alleen of in groepjes nog een stuk spelen. Zo werd eine kleine nachtmusik op de pauken ten gehore gebracht, en werden er verschillende duetjes gespeeld. Ook werden er enkele gave drumsolo’s gespeeld en speelden de oudere leerlingen samen met Henri en Henrike een ingewikkelde mars!

Al met al een afwisselende avond waar alle talenten ten gehore zijn gebracht. We zeggen het al zo vaak maar het blijft waar: wie de jeugd heeft heeft de toekomst, nou dat zit bij de drumband van Hasselts Fanfare wel goed!