VVD Zwartewaterland kiest voor betrokkenheid en verjonging

 

Met nog precies 10 weken te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen presenteert VVD Zwartewaterland haar lijst voor 21 maart 2018. De lijst wordt aangevoerd door huidig raadslid John Smits, gevolgd door Simon Tol uit Hasselt en Cora Westra uit Zwartsluis. ‘’Deze lijst bestaat uit dynamieke kandidaten die de lokale problemen kennen. Op die mix van verjonging, maatschappelijke betrokkenheid en politieke ervaring ben ik erg trots’’, aldus Smits.

De totale lijst bestaat uit vijftien namen en is te vinden op de site van VVD Zwartewaterland. De kandidaten zullen zich tevens via de Facebookpagina de komende maanden voorstellen. Smits: ‘’Met een partij die zowel landelijk als provinciaal actief is, profiteren we van directe lijnen waardoor we snel informatie kunnen ophalen. Vanuit een lokale gedachte proberen wij vervolgens de problemen van inwoners op te lossen.

Meer informatie en de volledige lijst is te vinden op www.zwartewaterland.vvd.nl. VVD Zwartewaterland is tevens te vinden op Facebook en Twitter.