Wandelvierdaagse Genemuiden 2018

 

De wandelvierdaagse Genemuiden wordt dit jaar gelopen op 28, 29, 30 en 31 Mei. De voorbereidingen zijn in volle gang. Dit jaar kunnen er de volgende afstanden gelopen worden, 5km, 10km, 15km, de jongste kinderen kunnen 1 dag meelopen. De gemeentelijke vergunning is aangevraagd, de routes zijn weer uitgestippeld en de muziekkorpsen zijn weer vastgelegd. Ook hebben vele sponsoren weer toegezegd. Samen met hun hopen wij een mooie wandelvierdaagse te organiseren.

Het bestuur van de wandelvierdaagse is vanaf 1 maart zelfstandig geworden. Wij gaan verder onder de naam Stichting avondvierdaagse Genemuiden.

Bij het organiseren zijn wij vrijwilligers nodig. Dit jaar zoeken wij eigenlijk nog mensen die met ons het verkeer willen regelen. Lijkt je dat wat stuur dan een mail naar tiny.hendriks@ziggo.nl of neem een kijkje op onze website www.wandelvierdaagsegenemuiden.nl
Als organisatie hopen wij dan ook dat er mensen zijn die zich aanmelden zodat de kinderen veilig over kunnen steken tijdens de vierdaagse. Ook zoeken wij nog enkele vrijwilligers nodig voor andere activiteiten, meld je aan via de mail.

Vanaf 7 mei kunnen de wandelaars zich weer digitaal inschrijven.
Noteer de datum alvast in uw agenda! Wij hopen dan ook veel wandelaars te mogen begroeten.

Aanstaande zaterdag gaat de flyer rond in Genemuiden met meer informatie.

Namens het bestuur van Stichting avondvierdaagse Genemuiden.