Westerman Multimodal Logistics breidt uit

 

Dromen najagen, dat is waar de nieuwe directie van Westerman Multimodal Logistics volop mee bezig is sinds hun aantreden vorig zomer.

Door vooral in te zetten op Multimodaal vervoer willen ze hun positie binnen de Overijsselse hotspot en binnen Europa verder vergroten.

13 juni J.L. voegde Westerman aan de skyline van Hasselt de portaalkraan toe, een kraan van 28 meter hoog. Met de bouw van de portaal kraan, onderstreept Westerman de gedaanteverandering van het afgelopen jaar en bereikt letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt voor haar barge- en terminaloperatie.

In de zomer van 2017 had Westerman 2 afvaarten van en naar Rotterdam toe. in het najaar werden dit 3 afvaarten en afgelopen voorjaar schaalde Westerman op naar 4 afvaarten. Deze keuze is gemaakt om zowel onze klanten beter te kunnen bedienen, als de congestie/problematiek in Rotterdam het hoofd te bieden.

Westerman Multimodal Logistics blijft volop doorgroeien en gaan verder uitbreiden met de afvaarten vanaf hun Containerterminal in Hasselt. Sinds afgelopen week vertrekt er vanaf de terminal in Hasselt een 5e afvaart. Westerman Multimodal Logistics blijft volop in beweging.