Winterfair HHG Genemuiden

 

Op d.v vrijdag 24 november aanstaande hopen we als activiteitencommissie in en rondom de Bethelkerk (Bereklauw 1) weer in een gezellige sfeer de zogenoemde wintermarkt te houden.

Om u een beeld te geven wat er zoal wordt aangeboden volgt hier een opsomming: (kerst)kaarten, kransen, handwerkspullen, (houten) decoratieartikelen, bloemen, (kinder)kleding, hoeden, winterartikelen zoals sleeën en sneeuwschuivers, speelgoed, fruit, aardappelen, worst, snoep, goed gebak, roombroodjes, suikerbroden, zelfgebakken cakes en dergelijke, heerlijke slaatjes, schoenen, kaas en nootjes, tweedehands (kinder)boeken, advocaat, saucijzenbroodjes en nog veel meer.

Zoals u kunt lezen een grote keus aan diverse spullen, zodat er zeker voor iedereen wat te koop is.
Een pinautomaat is ook aanwezig.

Op verschillende momenten zal een muziekgroepje wat ten gehore brengen. Deze miniconcerten worden gegeven in één van de tenten buiten.
Voor de kinderen is er een leuke knutselhoek ingericht waar ze iets moois kunnen maken, tevens zijn er weer cadeautjes te hengelen uit het ‘zwembad’.

In de bovenzaal zijn er diverse speelmogelijkheden voor de jeugd. Ook worden er beelden getoond van de Londen-trip, die in september heeft plaatsgevonden. Hier is een groep uit de kerkelijke gemeente 2 dagen naar toe geweest.

Verder ontbreekt ook de opbod niet, die dit jaar groots is opgezet. Naast de gebruikelijke dingen waarop geboden kan worden, is er ook een veiling van verrassende uitjes naar de Tweede Kamer o.l.v. onze burgermeester, een fotoshoot van het gezin, enkele dinerbonnen en nog meer leuke items.

Het koffieplein zal ook weer ruim opgezet zijn waar u gezellig een kopje koffie kunt gebruiken met iets lekkers erbij. Omdat de wintermarkt gehouden zal worden van 15.30 uur tot ’s avonds 19.00 uur is hier ook voldoende gelegenheid om daar te gaan zitten en er uw avondeten te gebruiken. Hiervoor zijn ook diverse etenswaren te koop, zoals broodjes hamburger of worst, heerlijke snert, boffert, oliebollen, soep met brood, patat en snacks en warme vis.

We stellen uw komst op 24 november in de Bethelkerk zeer op prijs!

De wintermarkt 2017 is vrij toegankelijk. Indien u met de auto wenst te komen, gelieve te parkeren op de grote parkeerplaats aan de achterzijde van de kerk, over de dijk.

Jong en oud, komt allen!!!