Winterse Sfeerdagen bij Marco Wonen in Marknesse

 

Waan je in winterse sferen op vrijdag 8 en zaterdag 9 december bij Marco Wonen in Marknesse. Het gezellige winterse woon-event biedt een keur aan stands, die inspiratie bieden voor de winterdagen. ‘Onze winkel is helemaal in wintersferen ingericht’, vertelt Annemarie Brouwer. ‘Daarnaast zorgen de standhouders voor hun eigen sfeer. Daarmee is het een gezellig winters woon-event.’ Van lekkernijen uit de eigen streek tot oliebollen en van makelaardij tot hairfashion is vertegenwoordigd op de wintermarkt, die door de hele woonwinkel is ingericht.

De oliebollen en de overheerlijke erwtensoep worden gratis uitgedeeld en er zijn heerlijke verse sapjes van fruitbedrijf Verhage. Voor de kinderen is er een springkussen en een knutseltafel. Zij kunnen zo aanschuiven, opgeven is niet nodig.

Op zaterdag is er een workshop ‘gedroogde bloemen’, waarbij je leert hoe je deze het best kunt schikken met alle tips en tricks, die erbij horen, zodat je de hele winter een mooi boeket in je woonkamer hebt. Opgave voor de anderhalf uur durende workshop is verplicht. Dit kan via annemarie@marcomarknesse.nl. Er kunnen maximaal zes personen per workshop meedoen.

Verschillende standhouders geven hun eigen workshops. Zo is er een workshop haar vlechten door Simone’s Hairfashion.

Interieuradvies
Natuurlijk kun je tijdens de sfeerdagen ook terecht voor een persoonlijk interieuradvies. ‘Voor een persoonlijk advies trekken we ongeveer anderhalf uur uit’, vertelt Annemarie. ‘Hiervoor is aanmelden verplicht.
Dit kan via annemarie@marcomarknesse.nl. We vragen dan om een plattegrond of foto’s van je woning mee te nemen, zodat we een goed advies op maat kunnen geven.’

Bezoekers zijn welkom om de sfeer te komen proeven op vrijdag 8 december van 14.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 9 december van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Meer informatie en een lijst met standhouders is te vinden op http://www.wintersesfeerdagenmarknesse.nl/