Zondagsrust      ‘de Nirvana’

 

Hebt u het gelezen op de collega Site?

Dhr Aart van der Vlist schrijft (ook namens meerdere inwoners van Genemuiden) dat hij zich zorgen maakt om de zondagsrust in Genemuiden.

Niet omdat de winkels in Genemuiden op zondag open gaan en ook niet omdat er op zondag activiteiten worden georganiseerd of dat de Biestemerk kermis op zondag open gaat. Neen!!

De reden is dat er afgelopen zondag (wederom) een partyboot, de Nirvana, door het Zwartewater voer die, zoals Aart van der Vlist schreef, een hels kabaal maakte.

En hierdoor werd de zondagsrust ernstig gestoord.

Dat het een hels kabaal was wil ik direkt geloven en dat moet je je omgeving niet aan willen doen.

Daar komt nog bij dat afgelopen zondag de wind noord was en dat het lawaai dat over water tocht al ver klinkt ook nog eens direct Genemuiden in werd geblazen.

De Nirvana is een luxe partyboot die te huur is voor een varend feest incl. Airco, rolstoelvriendelijk en een fraai zonnedek.

En ja… er zijn mensen die deze boot voor een feestje op zondag huren. Of door dat kwartiertje hels lawaai de serene zondagsrust van Genemuiden wordt verstoord?

Zegt u het maar!

Maar kun je dat gedrag ;respectloos zonder rekening met anderen, noemen?

Ik gun Aart van der Vlist en iedereen die daar voor staat zijn of haar zondagrust. Laat daar geen misverstand over bestaan.

Maar de varende gasten respectloos noemen, kan dat wel?

Die mensen hebben geen idee wat ze teweegbrengen en ze doen het niet expres, ze hebben voor hun gevoel gewoon feest!

Om, zoals Aart van der Vlist schrijft, het Zwartewater maar weer met een ketting af te sluiten, om zodoende de zondagsrust te waarborgen vat ik op als een poging om humoristisch te zijn en wellicht heb ik een beter idee.!

Ga naar de site “Nirvana Zwolle” en klik door naar hun E-mail adres en leg daar uit wat jouw grieven zijn!!

Wie weet waar dat toe leidt!!

Seffe

Reactie van Jan:

Maar moet iedereen zich dan aanpassen aan de gelovigen ik liep zondag ook langs een kerk waar de deuren los stonden en dat klinkt ook een heel eind weg.

Foto: https://www.partycharter.nl/

Reageren kan via onderstaand formulier en wordt dan onder dit bericht geplaatst.

Contact