A BRAND NEW DAY voor HAMAT in Genemuiden

 

Gisteren heeft Hamat in het bijzijn van haar klanten en relaties, haar nieuwe logo gepresenteerd !
Hamat profileert zich steeds meer als de marktleider op het gebied van entreezones en verdere vloerinrichting. Daar hoort ook een nieuw elan/ huisstijl bij !
Door middel van een ludiek fimpje werd het startsein gegeven voor een nieuwe PR-campagne.

De loper werd uitgerold voor de gasten, om de nieuwe huisstijl te presenteren, maar zeker ook om te laten zien welke groei Hamat de laatste jaren heeft doorgemaakt, zowel qua huisvesting maar zeker ook qua innovatie op productieniveau.

Ook de andere bedrijven die vallen onder de Hamat Group werden bezocht door de relaties. Op deze manier werden de klanten meegenomen in het proces van productieactiviteiten welke aan een levering van Hamat vooraf gaat.

Vanochtend was er een open dag voor familie, kennissen en vrienden van het personeel van de bedrijven welke vallen onder de Hamat Group. Ruim duizend mensen hebben een rondleiding gehad bij Hamat B.V., Avimat Coating B.V. en B.V. B.V.D.

Een ideaal moment voor het personeel om te laten zien aan hun familie en vrienden, wat tuften is bij B.V. B.V.D en hoe deze getufte tapijten bij Avimat B.V. de deur weer uitgaan als gebackte matten, om vervolgens opgeslagen te worden in het 28 meter hoge hoogbouw magazijn van Hamat !
Hamat heeft verkoopactiviteiten in meer dan 50 landen. Door o.a. de innovatieve inrichting van het nieuwe magazijn en het up-to-date machinepark kan de klant nog efficiënter bediend worden.

Vanmiddag werden de festiviteiten afgesloten met een gezellig samenzijn voor alle personeelsleden met partners en kinderen.

Klik hier voor de foto’s van Dorieke Mulder