EGSV aanwezig op de Finaledag 6e divisie van de KNGU in Nieuwleusen

 

Op zaterdag 20 april werd door de KNGU de finale van de 6e divisie georganiseerd in Nieuwleusen. Maar liefst 8 turnsters van EGSV hadden zich hiervoor geplaatst.
In wedstrijd 1 was het de beurt aan Lois Gregoire en Tess van Dalfsen, zij kwamen uit in de categorie instap D3. Beide dames hebben alle toestellen foutloos uitgevoerd. Dit werd beloond, Lois werd 3e en Tess 4e.

In wedstrijd 2 was het de beurt aan Femke Tuinman, Anne Sophie van de Wetering en Sterre van der Vreugde. Zij kwamen uit in de categorie pupil 1 D3. Sterre voerde alle onderdelen keurig uit wat werd beloond met een bronzen medaille. Helaas had Femke een fout op de brug waardoor zij voor dit onderdeel een lagere score had. Uiteindelijk werd Femke 24e. Anne Sophie had helaas een fout op het onderdeel brug en vloer waardoor de punten voor beide onderdelen behoorlijk tegenvielen. Uiteindelijk werd zij 32e.
In wedstrijd 3 was het de beurt aan Pien Feensta, zij kwam uit in de categorie Jeugd 1 D3. Pien voerde alle onderdelen keurig en foutloos uit. Dit werd beloond met een bronzen medaille.

In wedstrijd 4 was het de beurt aan Annemijn Post en Nina Kolk. Zij kwamen uit in de categorie pupil 2 D3. Nina voerde alle onderdelen foutloos uit, zij werd 9e. Helaas had Annemijn een val van de balk waardoor zij voor dit onderdeel een lagere score behaalde. Uiteindelijk werd zij 14e.
Als trainsters zij wij erg trost op deze resultaten.