Kledingverkoop voor MAF-pilotengezin Paas

 

GENEMUIDEN/IJSSELMUIDEN – Op 20 maart om 9.00 uur gaat de ‘MAF-winkel’ aan de Oosterholtseweg 20a in IJsselmuiden weer open.

Een grote voorraad kinder- en dames(merk)kleding, nieuw en gebruikt, wordt in de gezellig ingerichte winkel tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden. De openingstijden zijn te vinden op www.maf.nl/paas. Iedereen hartelijk welkom.

De opbrengst is voor het Genemuider pilotengezin Paas, dat werkt voor MAF (Mission Aviation Fellowship) in Liberia. Op www.MAF.nl/Paas staat informatie over het bijzondere werk van Arjan en Aartje Paas.

MAF is een vliegorganisatie met 130 vliegtuigen wereldwijd die de meest geïsoleerde dorpen in arme landen hulp biedt. Vaak is MAF de enige hulpinstantie die een afgelegen provincie kan bereiken.

MAF wordt dan ook door veel andere organisaties ingeschakeld. “Het is in veel landen de onmisbare schakel om gebieden te bereiken”, aldus de organisatie. “Wat te denken bijvoorbeeld van die ernstig zieke man in een zeer afgelegen dorp. Alleen een operatie kan nog uitkomst bieden. Echter, het hospitaal is op een afstand van meerdere dagen lopen. Onmogelijk dus. Wegen zijn er niet of onbegaanbaar. Voor deze man zal het niet goed aflopen. Maar de afstand naar het hospitaal wordt door een MAF-vliegtuigje in een paar uur afgelegd. De patient vliegt met MAF en wordt geopereerd. De vlucht is levensreddend geweest.”

Op internet is meer info te vinden op www.maf.nl/paas of www.bushpiloot.nl.