Vincent Kamphuis wint Heutink & Heij singledarttoernooi 2018

 

Nadat op vrijdagavond 5 januari het koppeldarttoernooi gehouden was bij DCG Dartclub Genemuiden, werd er op zaterdag 6 januari het Heutink & Heij singledarttoernooi gehouden in de mooie locatie van deze club.

Dankzij de vele sponsoren en de hoofdsponsor Heutink & Heij werd het een groot succes deze beide dagen. De wedstrijdleiding Dinand en Nelleke deden dit weer in goede banen leiden en net als de dag ervoor werd het eten verzorgd door Lunchroom Blocks, die iedereen die meedeed verwende met heerlijke gehaktballetjes in saus, satestokjes en de heerlijke broodjes beenham. En ook deze dag werd er gretig gebruik van gemaakt.

Verdere sponsoren waren er voor deze dag: RW Vloeren/Jan Vlaandering/Spero montage Dijsco/Naberman zonwering/ Tom Meerveld/Van Dijk Catering/ RM Trading/ Rook darts/ Stylus/ Jouke Brouwer elektra/ Bonthuis Vaartjes/ Bruintjes bestrating.
Dankzij hun en natuurlijk Heutink & Heij was het prijzengeld en de rest voor het toernooi geregeld daarvoor dank namens organisator van de DCG de heer Eric Eenkhoorn.

Nu naar het toernooi, deze middag deden er bij sluiting van inschrijven 73 darters mee die weer overal vandaan kwamen,’s Gravezande, de Lier, Wijhe, Zwolle, Urk, Zalk, Heino e.e.
Er werd net als de dag ervoor gegooid op dartbanen van Freek Nepplenbroek en de eigen dartbanen van de DCG. De hoogste uitgooi werd nu ook weer beloond in euro’s en deze ging naar Auke Baarssen met 164.
Voor de beste dame was er ook nog een prijs en wel  € 100,00. Deze ging naar Niesjen Oostwoud die het won van Natalja Bagerman.
Er werd in 15 poules gespeeld , 13 van 5 en 2 van 4. Om 13.10 werd er begonnen met de poulewedstrijden en de eerste poules kwamen tegen 15.00 alweer binnen. Niet veel later werden de 1ste knockoutwedstrijden alweer omgeroepen door Dinand.

In dit vlotte tempo ging het lekker door en tegen 18.30 uur was het hele toernooi klaar met de beide finales. Daarna werden de prijzen uitgereikt door Eric en Dinand en er werden nu ook weer foto’s gemaakt door Jolanda die namens Jos Groen fotografie aanwezig was deze beide dagen. Hier de uitslagen:

1 Vincent Kamphuis (Hij won deze titel ook al in 2016)
2 Guido van Raalte
3 Okke Weerstand
3 Johann Brouwer

Verliezersronde

1 Jelke Schakelaar
2 Henri Klein
3 Joey Rietman
3 Eric Eenkhoorn

Klik hier voor foto’s van Atse Numan

Video : Benny Breman