Vandaag laatste voorverkoopdag en morgen eerste verkoopdag bij Herman de Haan Vuurwerk

 


Vandaag laatste voorverkoopdag en vanaf morgen 28 december vanaf 08.00 uur eerste verkoopdag van start.  Ook dit jaar heeft Herman de Haan Vuurwerk weer een extra breed assortiment vuurwerk voor jong en oud. En niet minder belangrijk, de echte vuurwerkspecialist die voorheen bij de vuurwerkleverancier heeft gewerkt is weer terug van weggeweest.

ACTIEKNALLERS, Vaste lage prijzen zonder maximum per klant!
Dit jaar hebben wij onze actieproducten  verder in prijs verlaagd. “Wij vinden het belangrijk dat zowel jong als oud kan genieten van deze prachtige traditie, en door de scherpe inkoop en direct betrokkenheid met China kunnen wij de kanonslagen, thunderkings, wondertollen en chinese rollen voordelig verkopen” aldus Janwillem van Wendel, de coördinator vuurwerk bij Herman de Haan Vuurwerk.

Win tijdens de voorverkoop een SKY SHIELDER t.w.v. €199,99
Ook dit jaar maak je weer kans op een prachtige prijs tijdens de voorverkoop. Doe je tijdens de voorverkoop op www.hermandehaanvuurwerk.nl of in de winkel een voorbestelling, dan maak je automatisch kans om deze super grote compound met 240 schoten te winnen.

Duits vuurwerk ook in Genemuiden verkrijgbaar
Nieuw dit jaar bij Herman de Haan Vuurwerk is de Supertoll Feuerwerk lijn. “De Supertoll lijn is speciaal ontwikkeld voor de Duitse markt die ook legaal verkocht mag worden in Nederland. In mijn periode dat ik bij deze vuurwerkleverancier heb gewerkt zagen wij een enorme groei bij verkooppunten aan de grens die deze lijn ook verkochten. Deze is dus nu ook gewoon bij ons verkrijgbaar!”.

Compound, dubbele Compound en zelfs Triple Compound
Sinds vorig jaar zijn er grote showboxen verkrijgbaar die vanuit de fabriek al als 1 product aan elkaar is gemaakt. Dit noemen wij compound vuurwerk. Bij Herman de Haan Vuurwerk kunt u zelfs showboxen krijgen waarvan er maar liefst 3 compounds in één doos zitten. Alle soorten compounds zijn te zien op de webshop https://dehaan.vuurwerkexpert.nl/categorie/flowerbeds

Vuurpijlen ook gewoon bij Herman de Haan Vuurwerk verkrijgbaar
Herman de Haan Vuurwerk kan u ook dit jaar voorzien van de mooiste pijlenpakketten en sierpakketten waar pijlen in zitten. “Afgelopen tijd was het veel in het nieuws dat de pijlenstandaarden niet aan de nieuwe wet- en regelgeving voldeed die dit jaar is ingegaan. Hierdoor kwam de verkoop van pijlen in het geding. Gelukkig heeft onze leverancier wel de juiste pijlenstandaarden waardoor we ook dit jaar u een breed assortiment pijlen en pakketten kunnen aanbieden met een gratis pijlenstandaard”.

Vuurwerk voorverkoop: Tot en met 27 december 2018
Losse verkoopdagen:  28 en 29 december van 08:00 – 20:00 en 31 december van 08:00 tot 17:00.
LET OP: ZONDAG 30 DECEMBER LANDELIJK GEEN VERKOOP VAN VUURWERK!

Tijdens de voorverkoop ontvangt u bij iedere bestellen een gratis vuurwerkbril en een gratis aansteeklont. Heeft u in uw bestelling ook pijlen? Dan ontvangt u ook een gratis pijlenstandaard!

Feitje: Dat zwartewaterland nog niet klaar is met vuurwerk is wel duidelijk geworden in de voorverkoop (tot vandaag).
Er is nog nooit zoveel voor besteld sinds de afgelopen 8 jaar!

Klik hier voor de foto’s van Hans Hilberts